Skip to content

« Laurent-Perrier » Champagne and dinner tasting

2012/08/24

    

In collaboration with « Laurent-Perrier », Olivier organizes a Champagne and dinner tasting on Monday September 17th  2012 from 6:30pm.

¥16.000 Taxes and services included

Philippe Sauzedde, Laurent-Perrier’s ambassador in Japan will be hosting this dinner

 

Menu

 

Lobster jelly and sea urchin on a zucchini custard

« Laurent-Perrier Ultra-Brut »

A thin vegetables tart topped with a fennel mousse, condiment from Provence

« Laurent-Perrier Brut »

Sea scallop cooked in its the shell, topped with a puff pastry, a Champagne sauce

« Laurent-Perrier Grand-Siècle »

Roasted breast of Challans duck in cranberries

« Laurent-Perrier rosé »

Olive oil macaroon, lemon and preserved olive cream, a lemon sorbet

« Laurent-Perrier Demi-sec »

Coffee or tea, cannelé

Reservation contact: 03-6268-9933


「シェ オリビエ」と「ローラン-ペリエ」がシャンパーニュとお料理の夕食会を開催致します。

当日は「ローランペリエ」日本アドバイザー、フィリップ ソーゼット氏が来店致します。

2012年9月17日(月)18:30受付開始 19:00夕食会開始

¥16,000-(税・サ込)

Menu

オマール海老とウニのジュレ、ズッキーニのモワルー

ローラン-ペリエ ウルトラブリュット

野菜のピサラディエール、フヌイユのエスプーマ、
プロヴァンス風彩り豊かなソースと

ローラン-ペリエ ブリュット

帆立貝のパイ包み焼き、シャンパーニュソース

ローラン-ペリエ グラン-シエークル

シャラン産“ビュルゴー”鴨胸肉のロティ

ローラン-ペリエ ロゼ

オリーヴオイルのマカロン、オリーブコンフィ入りレモンクリーム、レモンシャーベット

ローラン-ペリエ ドゥミ-セック

コーヒー、紅茶 もしくは ハーブティとカヌレ

ご予約はこちらから:03-6268-9933

Les commentaires sont fermés.