Skip to content

2013/03/13

WINEMAKER DINNER AT CHEZ OLIVIER

Tuesday, April 2nd 2013

 

HERVE BIZEUL – CLOS DES FEES

 

Lobster sauce filled gougères with sea urchin

Crémant de Limoux du Domaine de Mouscaillo

 

    ***

 

Himeji, squid ink risotto, arugula emulsion seasoned with ginger

VDP des Côtes Catalanes Vieilles Vignes blanc 2011,Domaine du Clos des Fées

 

***

 

Beef cheeks braised in red wine, eggplant and zucchini

Côtes du Roussillon villages Vieilles Vignes 2005, Domaine du Clos des Fées

 

***

 

 “Burgaud family” Challans duck breast, red wine sauce

VDP Pyrenees Orientales ‘Images dérisoires’ 2010

&

VDP Pyrenees Orientales ‘Un faune avec son fifre’ 2011

 

***

 

Sheep cheeses ‘Lou Caussinhol’ and ‘Perail’, black cherry

Côtes du Roussillon villages ‘La Petite Sibérie’ 2008

Les commentaires sont fermés.