Skip to content

Degustation menu and wines on TUESDAY MARCH 18th 2014

2014/03/04

   

TUESDAY MARCH 18th 2014

Degustation menu and wines from  

 Domaine Du Clos Des Fées

With Hervé Bizeul, wine maker and owner from Roussillon (South of France)

 

                   

 

FROM   18H30                                DINNER START   19H00

¥15.000 Service and tax included

MENU

Bouchée Apéritive

Crémant de Limoux Grande Cuvée 1531 Brut

***

Marined scalops , Snowcrab, yuzu, apple gelly

VDP des Côtes Catalanes Vieilles Vignes blanc 2011

***

Rosated Pigeon breast, crispy and stuffed leg, black berries and cooking juice sauce

Côtes du Roussillon Villages Vieilles Vignes 2011

Côtes du Roussillon Le Clos des Fées 2011

***

Grilled wagyu beef sirloin, a mushroom tart, a beef stew sauce

Vin de Pays des Pyrénées Orientales Un Faune avec son Fifre 2012

***

Dekopon on different ways

Muscat doux Passat Minor 甘

 

                                                      http://www.chezolivier.co.jp                  Réservations only: 03-6268-9933

 

Les commentaires sont fermés.